Sommer 2024 – TEST

Kursus A: 8. juni – 15. juni 2024

Kursus A, af 8 dages varighed, tager udgangspunkt i arbejdet med den kunstneriske proces og det individuelle udtryk på de 5 udbudte værksteder. Ved siden af undervisningen på værkstederne er der fælles arrangementer som er med til at perspektivere opholdet på højskolen med et bredere kunstnerisk og kulturelt indhold. Hver dag er der fælles morgensamling med et tankevækkende oplæg, der kan danne ramme om den uformelle samtale i løbet af dagen, på tværs af de enkelte værksteder. Kursusleder: Sølve Møller Madsen

Form & Støb
Sine Bendiksen
Maleri
Peter Carlsen
Maleri
Thomas Friisholm
Skriveværksted
Nina Malinovski
Smykker
Gitte Nygaard

Kursus B: 16. juni – 29. juni 2024

Vi præsenterer både de nyeste tendenser inden for billedkunsten og traditionelle former. Hver morgen er der oplæg ved kursets lærere ligesom vi inviterer aktuelle kunstnere til at holde foredrag eller performe undervejs. 14 dage med kunstneriske udfordringer, oplevelser og stof til eftertanke. Kursusledere: Christin Johansson og Jesper Palm

Grøn Sløjd
Anders Andersen
Keramisk Intuition
Christin Johansson
Maleri
Jesper Palm
Serigrafi
Anne Marie Ploug
Tegning og Maleri
Christina Hamre

Kursus C: 30. juni – 13. juli 2024

Med udgangspunkt i kursisternes egne arbejder og erfaringer rådgiver lærerne individuelt i de forskellige fag. Der stilles spørgsmål til hvorfor ? og undervises og vejledes i hvordan. Hver dag starter med et fælles oplæg af kursets lærere, og oplægget indgår i dagens samtaler om kunst såvel i, imellem og udenfor værkstederne. Kursusleder: Hanne Lange Houlberg

Analogt Fotografi
Hanne Lange Houlberg
Det Grafiske Værksted
Tine Kjølsen
Maleri
Rasmus Styrmer
Maleri
Benjamin Savi
Smykker
Marie-Louise Kristensen

Kursus D: 14. juli – 27. juli 2024

Kursus D er et sommerkursus af 14 dages varighed. Ud over værkstedsundervisningen orienteres der, gennem foredrag og andre arrangementer fælles for alle, om aktuelle og historiske, kunstneriske og kulturelle emner. Hver dag starter med “musikalske morgentanker” ved forstanderen Michael Nielen.

Digitalt Fotografi
Jeanette Land Schou
Grafik
Hussein Tai
Ler
Alikka Garder Petersen
Lydkunst
Michael Nielen
Maleri
Søren Martinsen
Maleri
Peter Land

Tilmelding

  Kursus:

  Ønsket værelse:
  Værelserne har ikke eget toilet og ikke alle ønsker kan imødekommes

  Sengetøj
  Har du ikke mulighed for selv at medbringe sengetøj (dyne, pude, sengelinned og håndklæde) kan der bestilles en sengetøjspakke mod et tillæg på 250 kr.

  Sengetøjspakke: Ja tak til sengetøjspakken (tillæg: 250kr. )Nej, jeg medbringer selv sengetøjet (dyne, pude, sengelinned samt håndklæde)

  Fornavn:
  Efternavn:
  Gade/vej:
  Postnummer:
  By:
  Land:

  Telefon:
  Email:

  Fødselsdato:
  Køn:

  CPR-nummer:

  Kosthensyn: VegetarVeganerAllergi

  Allergi overfor:

  Bemærkninger:

  Fototilladelse/video
  Jeg er indforstået med at jeg ved min indmeldelse giver tilladelse til, at Kunsthøjskolen kan bruge/uploade billeder og video fra sommerkurset til skolens hjemmeside, Facebook, Instagram m.m. Hvis du ikke ønsker dette, skal du blot henvende dig til højskolen efter tilmelding.
  Se også Kunsthøjskolens etiske foto/video regler

  Persondata
  Vi gør opmærksom på, at vi foretager elektroniske behandling af dine personoplysninger i forbindelse med administrationen af dit ophold på Kunsthøjskolen. Kunsthøjskolen følger Databeskyttelsesforordningen af 28. maj 2018.
  For yderligere informationer se vores Persondatapolitik  Se tilmeldingsvilkår (åbner i nyt vindue).