Plads til kunst! Vi er overbevist om, at kunsten bør have en langt større plads i samfundslivet. Det frirum som kunsten giver, gør os mere menneskelige og verden til et bedre sted. Velkommen til Kunsthøjskolen i Holbæk

KUNSTHØJSKOLEN ER LUKKET TIL OG MED DEN 7. FEBRUAR
Grundet regeringens udmelding om en forlængelse af de skærpede tiltag og restriktioner er Kunsthøjskolen fortsat lukket. Hvis du er tilmeldt vores forårshold 2021, vil du modtage yderligere informationer fra skolen per mail.

Lange kurser

Fagtilbuddet på Kunsthøjskolen afspejler et bredt kunstbegreb, hvor du kan afprøve og udvikle dine evner inden for mange forskellige kunstneriske discipliner. Alt undervisning på Kunsthøjskolen bliver varetaget af engagerede kunstnere, som har en stor erfaring indenfor deres fag. Igennem vejledning og undervisning i de forskellige fag, kan Kunsthøjskolen hjælpe til med at producere kvalificeret ansøgningsmateriale til de videregående kunstneriske skoler: Kunstakademier, Arkitekt- og Designskoler.

Sommer-kurser

Også i 2021 tilbyder vi korte sommerkurser af 8 eller 14 dages varighed. Det første kursus starter lørdag den 12. juni. Sommerkurserne på Kunsthøjskolen er højskolekurser præget af en høj faglighed og et intenst, sprudlende socialt liv med diskussioner, foredrag, koncerter og andre fælles arrangementer. På kurserne får du mulighed for at fordybe dig i en enkelt kunstnerisk disciplin.

Vi ved naturligvis ikke, hvordan corona pandemien udvikler sig, men vi kan allerede nu garantere, at vi også i 2021 vil skabe rammer, alle kan føle sig trygge i.
Online tilmeldingen åbner den 30. november kl. 18:00.