Plads til kunst! Vi er overbevist om, at kunsten bør have en langt større plads i samfundslivet. Det frirum som kunsten giver, gør os mere menneskelige og verden til et bedre sted. Velkommen til Kunsthøjskolen i Holbæk

Kunsthøjskolen er lukket indtil den 14. april

Statsministeren har onsdag d. 11. marts på et pressemøde udmeldt nye tiltag for at dæmme op for spredningen af smitte af Corona virus. Her blev alle uddannelsesinstitutioner herunder også højskolerne opfordret til at lukke senest fredag den 13.marts. Lukningen gælder på nuværende tidspunkt indtil den 14. april. Denne beslutning har naturligvis meget omfattende konsekvenser for vores elever og ansatte og vi gør alt for at finde en god løsning for alle. Spørgsmål omkring lukningen kan rettes til info@kunsthojskolen.dk.
I lukningsperioden er forårsholdet gået online. Vi sender hver dag fra Achilesscenen ”Samtid-Live”

Lange kurser

Fagtilbuddet på Kunsthøjskolen afspejler et bredt kunstbegreb, hvor du kan afprøve og udvikle dine evner inden for mange forskellige kunstneriske discipliner. Alt undervisning på Kunsthøjskolen bliver varetaget af engagerede kunstnere, som har en stor erfaring indenfor deres fag. Igennem vejledning og undervisning i de forskellige fag, kan Kunsthøjskolen hjælpe til med at producere kvalificeret ansøgningsmateriale til de videregående kunstneriske skoler: Kunstakademier, Arkitekt- og Designskoler.

Sommer-kurser

Også i 2020 tilbyder vi korte sommerkurser af 8 eller 14 dages varighed. Det første kursus starter medio juni 2019. Sommerkurserne på Kunsthøjskolen er højskolekurser præget af en høj faglighed og et intenst, sprudlende socialt liv med diskussioner, foredrag, koncerter og andre fælles arrangementer. På kurserne får du mulighed for at fordybe dig i en enkelt kunstnerisk disciplin. Datoer og fagbeskrivelser for sommerkurser 2020 bliver offentliggjort den 1 nov. 2019. Online tilmelding starter den 30.nov.

Arrangementer

2 apr @ 20:00

Artist talk: lydkunstner Felia Gram-Hanssen

Se alle aktuelle arrangementer ->