Plads til kunst! Vi er overbevist om, at kunsten bør have en langt større plads i samfundslivet. Det frirum som kunsten giver, gør os mere menneskelige og verden til et bedre sted. Velkommen til Kunsthøjskolen i Holbæk

Kunsthøjskolen åbner snart igen

Som en del af den anden fase af genåbningen åbner højskolerne igen den 27. maj.
Vi håber at vi kan gøre det under betingelser, der giver plads til høj faglighed og fællesskab. Om det kan lade sig gøre afhænger naturligvis af, om smitterisikoen udvikler sig som ønsket. Endnu en grund til at passe på hinanden og overholde retningslinjerne for at minimere smitten.

Kunsthøjskolens sommerkurser starter
lørdag den 13. juni, som planlagt.

Michael Nielen taler fra achiellesscenen

Kære sommerkursister 2020,
Mange af jer er interesserede i; Om, og hvordan Kunsthøjskolen kan efterkomme myndighedernes retningslinjer, og anbefalinger til minimering af smitterisiko med coronavirus. Siden retningslinjerne for højskolerne ikke er endeligt formuleret, retter vi os i vores forberedelser efter retningslinjer for sammenlignelige institutioner…

Læs indlægget om Forberedelser til sommerkurserne 2020 ->

Lange kurser

Fagtilbuddet på Kunsthøjskolen afspejler et bredt kunstbegreb, hvor du kan afprøve og udvikle dine evner inden for mange forskellige kunstneriske discipliner. Alt undervisning på Kunsthøjskolen bliver varetaget af engagerede kunstnere, som har en stor erfaring indenfor deres fag. Igennem vejledning og undervisning i de forskellige fag, kan Kunsthøjskolen hjælpe til med at producere kvalificeret ansøgningsmateriale til de videregående kunstneriske skoler: Kunstakademier, Arkitekt- og Designskoler.

Sommer-kurser

Også i 2020 tilbyder vi korte sommerkurser af 8 eller 14 dages varighed. Det første kursus starter lørdag den 13. juni. Sommerkurserne på Kunsthøjskolen er højskolekurser præget af en høj faglighed og et intenst, sprudlende socialt liv med diskussioner, foredrag, koncerter og andre fælles arrangementer. På kurserne får du mulighed for at fordybe dig i en enkelt kunstnerisk disciplin.