Plads til kunst! Vi er overbevist om, at kunsten bør have en langt større plads i samfundslivet. Det frirum som kunsten giver, gør os mere menneskelige og verden til et bedre sted. Velkommen til Kunsthøjskolen i Holbæk

Lange kurser

Fagtilbuddet på Kunsthøjskolen afspejler et bredt kunstbegreb, hvor du kan afprøve og udvikle dine evner inden for mange forskellige kunstneriske discipliner. Alt undervisning på Kunsthøjskolen bliver varetaget af engagerede kunstnere, som har en stor erfaring indenfor deres fag. Igennem vejledning og undervisning i de forskellige fag, kan Kunsthøjskolen hjælpe til med at producere kvalificeret ansøgningsmateriale til de videregående kunstneriske skoler: Kunstakademier, Arkitekt- og Designskoler.

Sommer-kurser

Også i 2021 tilbyder vi korte sommerkurser af 8 eller 14 dages varighed. Det første kursus starter lørdag den 12. juni. Sommerkurserne på Kunsthøjskolen er højskolekurser præget af en høj faglighed og et intenst, sprudlende socialt liv med diskussioner, foredrag, koncerter og andre fælles arrangementer. På kurserne får du mulighed for at fordybe dig i en enkelt kunstnerisk disciplin. Online tilmeldingen åbner den 30. november kl. 18:00.

Artist Talks

Til skolens nuværende elever har vi inviteret en række af tidens aktuelle kunstnere for at fortælle om deres praksis og projekter. Denne foredragsrække af lukkede arrangementer er kun for skolens elever.

19 nov @ 20:00

Artist talk: Billedkunstner Maria Zahle

25 nov @ 20:00

Artist talk: Billedkunstner Peter Holst Henckel

2 dec @ 20:00

Artist talk: Billedekunstner Nanna Lysholt Hansen

På grund af Corona-restriktionerne har det ikke været muligt for os at tilbyde vores arrangementer åbent til den brede offentlighed, som vi ellers har tradition for.
Arkiv over arrangementer holdt på Kunsthøjskolen ->

For på bedst mulig måde at kompensere herfor, afviklede vi henover en række torsdage i august og september 2020, en særlige foredragsrække med begrænset tilmelding, for gæster udefra. Det sidste arrangement i denne række fandt sted torsdag 24. september.
Tak til alle der meldte sig til og deltog. Arrangementerne var:

Natur og Kunst med Michael Stoltze

Arkitekturen, Kunsten og Mennesket med Sølve Madsen