Design - Re-use, re-function, re-cycle

Re-use, re-function,
re-cycle

Se et par af de opgaver designeholdt skulle løse på efterårholdt 2014.

Re-use, re-function, re-cycle
Vi skulle designe et ønskeligt, attraktivt og husligt objekt. Primær materialet var bildæk kombineret med ready-mades og materialer vi selv havde fundet. Ideen var, at tage et produkt, der har haft sin levetid og bruge det som råmateriale for et nyt objekt med en andet funktion.

Design - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycleDesign - Re-use, re-function, re-cycle

Papir kurve
Opgaven lød på at skabe en selvstående beholder til papiraffald ved at udvikle et enkelt element som skulle være grundstenen for beholderen. Beholderens form og størrelse var primærfokus. Materialet var begrænset til avispapir, ståltråd og lim.