Tegneserier - højskole

Så er der
tegneserier!

Efter kun fjorten dages undervisning er efterårets tegneseriehold klar med de første udgivelser online. Der har været frit tema men dog med den begrænsning, at debutværket kun må fylde 8 sider. Det er der kommet en række spektakulære værker ud af. Lige fra fabulerende drømmerejser til benhårde, personlige skildringer af utilstrækkelighed i egen krop. Der er både stof til eftertanke og til lattermusklen, og historierne vil med garanti gå lige i hjertekulen på læseren.

Tegneserierne er publiceret via websitet 8 Pages Comics hvorfra de frit kan downloades og udskrives (men fortrykte samlereksemplarer er indlysende mere attraktive og kan købes direkte fra kunstneren på skolen). Nogle foreløbige highlights fra efterårskollektionen er:

herdis-2
Herdis Sandberg: Beistið
Tegneserie: Fald
Emilie Viktoria Kjær Næss-Schmidt: Fald
Tegneserie: Makvaerk
Jonas Bentzen: Makværk
tegneserie
Hrafnkell Elvarsson: ASDF
Så er der tegneserier
Emma Sloth Sørensen: Unatur

Where the pencils grow
Nicolai Lundhild bruger kun hjemmedyrkede blyanter i sit arbejde.