Sommer 2014 på Kunsthøjskolen

Sommerens kurser er gået ind i
sin sidste uge

Så er sommerens kurserne gået ind i sin sidste uge. Det har været en dejlig og varm sommer med besøg af over 300 energiske og glade kursister, der alle har arbejdet med fag som maleri, fotografi, grafik, serigrafi, keramik og meget mere. Det har været en fornøjelse hver dag at være en del af alt dette.
Tak for sommeren 2014 og på gensyn til sommerens mange kurser i 2015!

Med sommerkursernes afslutning betyder det også, at vi begynder at se hen imod begyndelsen på efterårets lange kurser, hvor der stadig er enkelte ledige pladser. Det bliver et begivenhedsrigt efterår fyldt med engagement og unikke oplevelser. Vi glæder os til at hilse på alle jer, der snart kommer og bliver en del af vores pulserende og kreative miljø her på Kunsthøjskolen i Holbæk!
Du kan læse mere om skolen og efterårets kurser her