Nu starter det farverige
efterårsforløb

Efter en varm sommer fyldt med arbejdende værksteder, eksperimenterende workshops og helt igennem unikke oplevelser af den slags du kun oplever på Kunsthøjskolen er det nu igen tid til de begivenhedsrige efterårskurser.

Udover den planlagte undervisning har vi inviteret en række toneangivende foredragsholdere, der med deres helt personlige engagement og stil vil sætte fokus på emner som animation, design, tekster og tekstiler. Det drejer sig bl.a. om en af dansk animationsfilms store skikkelser Jannik Hastrup, den internationalt anerkendte modedesigner Henrik Vibskov, tekstilkunstneren Anne Fabrivius Møller og den sydafrikanske street-artist Grant Jurius.

Men det er ikke det eneste særlige der sker. Kunsthøjskolen er en del af Holbæk Art under overskriften Young ARTists, og vi står for Holbæk Arts billedkunstkonkurrence for børn og unge, ”vi DIN by”. Konkurrencen foregår her i august måned og ligger i direkte forlængelse af vores vision om at inspirere børn og unge til at opleve og deltage i kreative og kunstneriske processer.

Du kan læse meget mere om Young ARTists og konkurrencen her