Kunstnere fra Kunsthøjskolen
deltager i Kulturmødet

Som en optakt til Kulturmødet på Mors d. 21 – 23 august blev der i foråret afholdt en række offentlige møder rundt om i Danmark, heriblandt på Kunsthøjskolen. I den forbindelse blev der produceret en kort video med Kunsthøjskolens forstander Michael Nielen og tidligere generaldirektør for DR Christian Nissen. I videoen er der også klip fra en workshop fra højskolen, og musikken er en improvisation for klaver af og med Michael Nielen.

I forbindelse med Kulturmødet er de to anerkendte smykkekunstnere Josephine Winther og Gitte Nygaard, der er fast tilknyttet Kunsthøjskolen, inviteret til at deltage med deres internationalt anerkendte projekt Makers Move.

Du kan læse mere om Kulturmødet og se videoen her, og du kan læse mere om Makers Move her.