Kunsthøjskolen er en del af
Holbæk Art

Holbæk bliver i perioden 24. – 29. august omdannet til ét stort atelier , hvor 13 danske samtidskunstnere arbejder  på værker i bymidten, som første fase i det nye udendørs kunstmuseum, som er åbent døgnet rundt og har gratis adgang for alle. Det er den danske kunstner John Kørner, der blandt andet står bag udsmykning af kronprinsparrets palæ, der er kurator, og Kunsthøjskolen har siden begyndelsen af projektet  været samarbejdspartner og deltager blandt andet med en billedkunst-konkurrence for børn og unge under overskriften “vi DIN by”. Initiativet ligger i direkte forlængelse af skolens ideer om at inspirere og inddrage særligt de unge i kreative oplevelser og der igennem skabe  interesse og begejstring for samtidskunst og kreativ udfoldelse.  

Af de tretten kunstnere, som dukker op i Holbæk  har bl.a. billedkunstner og filmskaber Jakob Boeskov og billedkunstner Kirstine Roepstorff været både kursister og undervisere på skolen.