Udstilling på Kunsthøjskolen - Maleri

Fernisering efter anden
periode

Så er forårets anden periode forbi og elevernes værker fra holdene i arkitektur, analogt fotografi, video, design og maleri/tegning blev behørigt udstillet rundt om på skolens værksteder.

Arkitektur

Holdet for arkitektur havde beskæftiget sig med den rummelige funktion som udgangspunkt i deres værker. Udstillingen blev indledt med musik, sang og en danseperformance blandt hængende papirskulpturelle former. Herefter var der rig lejlighed til at spadsere rundt i det store udstillingsrum og studere nærværende og nærgående arkitektur for bymiljø, små dyr og ikke mindst dværge.

Design

Designholdet havde beskæftiget sig med begreberne indretning og fortolkning i deres værker, og udstillingen bød på interessante bud på løsninger og nyfortolkninger med mulig inspiration fra 50ernes formsprog og organiske former.

Analogt Fotografi

I “Hannedammen” udstillede holdet for analogt fotografi deres værker. Vi blev vidner til fotografiske fortællinger med flydende emulsion, og de flygtige øjeblikke fastholdt på fotografisk papir, træ og andre materialer forundrede og begejstrede.

Maleri og tegning

Holdet for maleri/tegning havde blandt andet arbejdet med portrættet som motiv, og til ferniseringen bød deres værker beskueren indenfor i stemningsfulde, dystre og tankevækkende motiver skabt med blyant, kul og akryl på papir og lærred.

Video

Videoholdet afholdt en fælles fremvisning af deres meget personlige film fyldt med nærgående nærvær, ritualer, humor, tvetydige kombinationer af billede og lydside og en ekspressionistisk brug af lys og skygge, der forundrede og begejstrede.