Nyt tværfagligt
design-projekt

På forårsholdet 2012 tilbyder Kunsthøjskolen et nyt tværfagligt undervisningsprojekt med fem forskellige designere og arkitekter som undervisere.Se billeder af projektet på vores facebook. Underviserne er: Christin Johansson( Keramiker ), Agnes Friis ( Designer ), Nicholas Nybro ( Designer ) , Jens Kruse ( Arkitekt ) & Tue Bondo Arentoft (Arkitekt). Går du med tanker om at søge ind på Danmarks Designskole eller Arkitektskolen, eller er du bare nysgerrig på, hvordan kreative processer foregår, er dette kursus det helt rigtige sted at starte. I de første fire uger fokuserer vi på skitsering og idébaserede workshops, mens de sidste 14 dage går med praktisk arbejde, hvor vi, efter at have udarbejdet et fælles koncept, bygger møbler og skaber en indretning til et specifikt sted på skolen.