Kunsthøjskolen i Holbæk søger
ledende pedel

Kunsthøjskolen i Holbæk søger pr. 1. juni en ledende pedel med en bred håndværksmæssig erfaring. Som ny pedel, skal du fungere som leder i et team af praktiske medarbejdere og have ansvaret for planlægningen af den praktiske del af skolens daglige drift, samt vedligeholdelse af bygningerne. Du vil være en vigtig sparringspartner for skolens ledelse i forhold til udviklingen af skolens fysiske rammer.

Vi forventer at du

•   har en håndværksmæssig uddannelse eller tilsvarende erfaringer.
  •   har en vis forståelse for IT og elektronisk udstyr.
  •   kan bevare overblik i en dagligdag som er præget af vedligeholdelsesarbejde og et højskoleliv med mange forskellige projekter på de kunstneriske værksteder.
  •   har interesse for at arbejde med bæredygtighed.
  •   har lyst til at arbejde på en højskole hvor fællesskab og tillid er grundlæggende værdier.
  •   har lyst og evner til at omgås med unge mennesker.

Vi tilbyder

•   et godt og tillidsfuldt arbejdsklima i et levende kreativt miljø.
  •   en arbejdsdag med mange forskellige opgaver og kontakt til eleverne og gode kollegaer fra skolens mange fagområder.
  •   stor frihed til planlægning.
  •   aflønning efter kvalifikation.

Kunsthøjskolen er et gammelt men vedligeholdt sted (Hovedbygningen fra 1796) med en varierende bygningsmasse. Skolen har de kunstneriske fag som omdrejningspunkt og har plads til 76 elever som bor på skolen. Vi tilbyder årligt to lange kurser hvor elevernes gennemsnitsalder er 22 og fire korte sommerkurser med lidt ældre kursister. Læs mere under www.kunsthojskolen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forstanderen Michael Nielen, mn@kunsthojskolen.dk, tlf.: 30553551.

Din ansøgning skal sendes til pedel@kunsthojskolen.dk senest mandag d. 10. april 2017. Der vil afholdes ansættelsessamtaler fredag d. 21. april.